• mun je seniori

Osvrt na odlazeću 2016. godinu

Iako nismo bili toliko aktivni na web stranicama kao što smo bili na Facebooku, male i velike Munje nisu mirovale. Igrale su se utakmice i turniri. Gubilo se i pobjeđivalo. U nekim utakmicama smo zabili puno golova a u nekima ih i primili. U nekim utakmicama provlačili smo se kroz ušicu igle a neke smo izgubili sa minimalnim razlikama. Bilo je tu suza, veselja i smijeha… Bilo je svega, a ono što je najbitnije da se djeca zabavljaju i uživaju.

 

Tako smo kao klub uz nesebičnu pomoć roditelja, jučer 18.12.2016. priredili djeci malo iznenađenje. Nakon prijateljske utakmice sa HK Siscijom iz Siska a u kojoj rezultat nije bio važan, na teren je pristigao i Djeda Mraz u pratnji svojih pomagačica i patuljčica. Djeci je podijelio prigodne poklone i okušao se u rolanju i hokeju. Kako je bilo, pogledajte u galeriji slika.

Kao što smo prije kazali, cijelu godinu se igralo prvenstvo i marljivo se radilo. A za one koje interesiraju rezultati utakmica te tko je zabio a tko je bio “dodavač” možete pročitati u zapisnicima. Zapisnici su grupirani po selekcijama a unutar svake selekcije, nalazi se više zapisnika u PDF formatu. Pa idemo redom:

SENIORI <> Kategorija U10 <> Kategorija U12 <> Kategorija U15 <> Kategorija U18.

 

I na kraju, svim našim članicama i članovima, želimo Čestit Božić te zdravu i uspješnu Novu 2017. godinu.

 

SPORTSKI POZDRAV SVIMA !!

 

Dio fotografija preuzet je sa Facebook stranica HK Siscija uz odobrenje g. Nenada

Članarina

Poštovani članovi i roditelji molimo vas da  članarine uplaćujete na račun kluba:
Raiffeisen BANK HR2924840081106740824

Članarina za sezonu 2017./2018. godinu iznosi 300,00 kn mjesečno.

>>PRISTUPNICA ZA NOVE ČLANOVE <<