u_izradi.png

ŽABARENJE U KARLOVCU

02

U subotu 06.10. te u nedjelju 07.10.2018. održan je turnir u inline hokeju u Karlovcu u organizaciji IHK Karlovac. Žapci su se potrudili i u dva dana ugostili seniore te mlađe ekipe u kategorijama od U9 pa sve do U17.

Prvog dana turnira, utakmice su odigrali seniori a gdje se naši nisu baš dobro proveli. Od dvije odigrane utakmice, Munje su izgubile obje. Igrali su protiv domaćina iz Karlovca te Slovenaca HK Dolenjske Toplice.
Za munje igrali su: Didi Rastovski, Marko Lovrenčić, Luka Sabolić, Dominik Petrinšak, Vijeko Vrbančić, Grgurić Luka, Grgurić Lovro, Luka Goršić, Alan Vuglec.

 

Drugi dan turnira, nedjelja 07.10.2018. bio je rezerviran za niže kategorije. Naše male Munjice u kategoriji U9 su se pokazale bolje od svojih starijih kolega te su sve utakmice završili pobjedama. Tako su mjeru uzeli Žapcima iz Karlovca te Piščancima iz Postojne.
Za Munje U9 igrali su: Hrvoje Debeljak, Petar Kajinic, Noa Topol, Leon Buljeta , Tomo Pulig, Niko Milin , Luka Trupeljak.

U kategoriji U13 također nije bilo iznenađenja. Munje su pokazale koliko mogu biti opasne te su nizale pobjede redom nad Žapcima iz Karlovca, Piščancima iz Postojne te Dolenjskim Toplicama. U ovoj kategoriji, Munje su igrale u sastavu: Hrvoje Debeljak, Noa Topol , Tomo Pulig, Leona Ozimin Ptiček, Josip Najdanovic, Marko Zlatar, Patrik Marojević, Gabrijel Sović.

A kako bi dan završili u pobjedničkom raspoloženju, i naše starije Munje iz kategorije U17 morale su pobijediti svoje protivnike. Tako su bili bolji od Žabaca iz Karlovca te Dolenjskih Toplica i osigurali osvajanje turnira. Za Munje U17 nastupali su: Luka Goršić, Karlo Looser, Patrick Barna, Bauer, Robi Buconjic, Marko Marojević , Luka Grgurić , Ante Bebek , Josip Petan, Ivan Zlatar, Dominik Sović.

Iako su Munje dominirale drugog dana, od pobjede su važnije bile dvije stvari: druženje i zabava.

01

03

Članarina

Poštovani članovi i roditelji molimo vas da  članarine uplaćujete na račun kluba:
Raiffeisen BANK HR2924840081106740824

Članarina za sezonu 2020./2021. godinu iznosi 300,00 kn mjesečno.

>>PRISTUPNICA ZA NOVE ČLANOVE <<